Кмет и областни управители заедно ще „размразяват” проектите стопирани от ГЕРБ

 Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис  се срещна днес със зам.областните управители  на област Кърджали Назми Мюмюн и Муса Сеидахмед. На състоялата се по покана на кмета среща присъства и зам.кметът Елисавета Кехайова.

Протоколът може да не изисква подобен род срещи, но за нас тя е важна, тъй като се надяваме на добър диалог,  комуникация и координация  с областна администрация.Този синхрон в работата между двете институции ще бъде в интерес на хората, подчерта инж.Азис. Като „най-добрия” пример за резултатите от липса на диалог между двете институции, помещаващи се в обща сграда, кметът посочи недовършения информационен център. Той не скри и сантимента си към позицията зам.областен управител, тъй като преди години също е заемал този пост.

Инж.Азис запозна зам.областните управители с проектите с осигурен европейски ресурс, които реализира общината.Той изрази надежда, че съвместно с областния управител Бисер Николов ще успеят да „размразят” стопираните от предишната власт проекти за ремонт на магистралния водопровод, строителство на нов мост над р.Арда /от кв.Възрожденци към Крайно село/, информационния център на общината и др.

Зам.областния управител Назми Мюмюн благодари за поканата и изрази надежда, че със съвместните усилия на община, област, народни представители от региона и представители в централната изпълнителна власт може да се осигурят по-добри възможности за подобряване живота на хората.Приоритетен е въпросът за осигуряване на работа и поминък за местните хора, посочи  Назми Мюмюн.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини