Безработен ардинчанин спечели 12 500 лева от „Сделка или не”

37- годишният Севги  Есадов от Ардино спечели завидните 12 500 лева от Националната лотария „Сделка или не”. Щастливецът опитал късмета си в местния букмейкърски пункт в центъра на градa. „Севги избра няколко талона и започна веднага да изтрива 22-те кутии, които се намират в тях. За негова голяма изненада в една от полетата под звездата излезе печелившата сума”, уточниха от букмейкърския пункт в града под Белите брези.

„Чувството е наистина страхотно, пожелавам на всички да имат късмета, който имам аз. В тази икономическа криза, трудно се спестяват толкова много пари”, споделя Севги Есадов. Допълва, че редовно е купувал билети на Националната лотария. „Инстинктът ми казваше, че трябва да играя още по-активно. Започнах да си купувам по седем билети на ден и бях сигурен, че ще спечеля”, казва късметлията, който е родом от Горно Прахово.

Севги е семеен. Има две деца – Девран на 5 години и Саваш на 2. По професия е строителен работник, но от няколко години е безработен.  „Със спечелените пари купих подаръци на семейството си, поднових колата си и бях на почивка в Черноморието”, допълва Есадов. На въпроса дали ще продължава да участва в Националната лотария Севги отговаря с думите „Със сигурност. Човек трябва да пробва късмета си постоянно”.

Букмейкърският пункт в Ардино е удостоен от Националната лотария с грамота  „Обект с много късмет”. Почти всеки месец клиентите му печелят големи суми с малки залози. 

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини