13 °C

ФИ.КОМ 6

Община Момчилград търси Началник отдел „Хуманитарни дейности”

На основание чл. 10а, ал. 1 от Закона за държавния служител, чл. 14, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители и Заповед № РД-29-25/18.07.2013 г. на Кмета на община Момчилград

ОБЯВЯВА:

КОНКУРС за длъжността – Началник на отдел „Хуманитарни дейности” към Общинска администрация – Момчилград

 1. Минимални и специфични изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността:
 • Степен на образование – висше;
 • Минимална образователно-квалификационна степен – бакалавър;
 • Минимален професионален опит – не по-малко от 4 години, придобит в областта на образованието, културата, социалните дейности или здравеопазването.
 • Минимален ранг – ІІІ младши ранг.
 • Брой работни места, за които се обявява конкурс – 1 /едно/ работно място.
 • Длъжностно ниво – Ръководно ниво 7Б

       2. Допълнителни изисквания за заемане на длъжността:

 • Професионална област на придобитото образование – хуманитарни науки и/или педагогическа правоспособност;
 • Професионален опит в областта на придобитата специалност. В системата на образованието, културата, социалните дейности или здравеопазването;
 • Да не е поставено под запрещение,
 • Да не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода;
 • Да не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност;
 • Да притежава аналитична компетентност; ориентация към резултати; компетентност за работа с потребители; комуникативна компетентност; лидерска компетентност; управленска компетентност; организационна компетентност, способност за планиране и организиране на дейността, да умее да работи в екип;
 • Да умее да разработва писмени документи и становища, и доклади по въпросите на областите на дейност на отдела;
 • Да познава действащото законодателство, основните законови и подзаконови нормативни актове и документи в местното самоуправление и местната администрация и професионалните области на дейност на отдела
 • Да притежава компютърни умения;
 • Ползването на чужд език е предимство;
 • Да не е пенсионер.

       3.      Начин на провеждане на конкурса

 • Решаване на тест;
 • Защита на концепция на тема „Състояние и подобряване на дейностите в областта на образованието, културата, социалните услуги и здравеопазването на учениците и децата в училищата, детските заведения и обслужващите звена на територията на община Момчилград” – не по-малко от 10 страници;
 • Интервю.

      4.      Кратко описание на длъжността:

Организира, контролира, координира конкретни действия и административни задачи, свързани с ефективното функциониране на отдела при провеждане на политиката на община Момчилград в областта на образованието, културата, социалните услуги и здравеопазването на учениците и децата в училищата, детските заведения и обслужващите звена, масовата физкултура и спорт и младежките дейности в съответствие с действащото законодателство.

      5. Необходими документи за участие в конкурса:

 • Писмено заявление по образец за участие в конкурса, съгласно Приложение № 2 към чл.17, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавните служители (НПКДС);
 • Декларация по чл. 17, ал. 2, т. 1 от НПКДС;
 • Копия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност, които се изискват за длъжността;
 • Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит, който се доказва със следните официални документи: трудова книжка; осигурителна книжка; служебна книжка; документи за извършване на дейност в чужбина, както други допълнителни документи, удостоверяващи област, в която е придобит (длъжностна характеристика, граждански договор и др.);
 • Копие на документите, удостоверяващи придобития ранг, ако кандидатът е придобил ранг като държавен служител;
 • Автобиография - CV.

       6. Място и срок на подаване на документите:

Краен срок - 31.07.2013 г. включително

Подаването на документите се извършва лично от всеки кандидат или чрез упълномощено лице в десет дневен срок от публикуването за провеждане на конкурса в деловодството на общинска администрация – Момчилград, на адрес: гр. Момчилград, ул. „26-ти декември”, № 12. При подаване на документите кандидатите да се уведомяват за пречките за назначаване, посочени в чл. 7, ал. 2 от Закона за държавния служител.

Всички съобщения във връзка с конкурса да се обявяват на информационното табло в сградата на общинска администрация – Момчилград, на адрес: гр. Момчилград, ул. „26-ти декември”, № 12 и електронната страница на Общинска администрация – Момчилград.

Справки на телефон: 03631/60-51 или на GSM: 0885398929

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини