Уцелиха Димчо Михалевски с домат

Депутатът от Коалиция за България доста трудно успя да се измъкне от лапите на протестиращите. Той с мъка проби кордона, заобиколен от полицаи, които го пазеха от недоволните граждани. Депутатът беше уцелен с домати.От задния вход Димчо Михалевски беше насочен в посока “Александър Невски”.Тълпата бурно освирка и друг червен депутат – Георги Кадиев. На задния вход на парламента, обаче, той остана да отговаря на журналистическите въпроси под обстрела на скандирания и лозунги. Той каза, че е склонен да води разговори с тях, но не по този начин “с освирквания”.
Той посочи, че доверието му в правителството е “поразклатено”, но все още го подкрепя. Според него, на Пламен Орешарски трябва да се даде още един шанс да си свърши работата.
“Хората тук скандират “червени боклуци”. Аз не съм червен боклук”, обиди се той. По думите му, най-вероятно ще се наложи партиите да сключат “сделка в грубия смисъл, но в името на стабилност”.
Колкото до неявяването на “Атака”, Кадиев заяви: “Аз не искам всеки ден като ставам да завися от настроенията на Волен Сидеров”.
При опита му да си тръгне, Кадиев беше обграден от протестиращите, директно му казаха от какво са недоволни. Той пък ги увери, че ги подкрепя и зачита правото им на протест. До момента Кадиев е единственият политик, който стои спокойно сред протестиращите без полиция и разговаря с тях, макар и на висок тон.

Източник: http://www.blitz.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини