Захариев в нова битка за ОЦК

Валентин Захариев

Валентин Захариев, заедно с частния съдебен изпълнител г-жа Порнарова и няколко яки момчета, се опитват отново да пречат на развитието на завода и възстановяване на производството. Това е поредният опит за насаждане на обществено напрежение и оказване на медиен натиск в Кърджали, като в същото време се цели отвличане на вниманието от престъпното управление на Захариев. Това се казва д съобщение до медиите на фирма Хармони 2012.В посланието до средствата за масова информация се казва още:

В момента Захариев се опитва заедно с частния съдебен изпълнител да опише имуществото на комбината и чрез офшорната си компания „Уолдроп инк“ да го продаде. Той вече продаде водопровода на ОЦК, с което пречи на производството, и в момента подготвя следващите си стъпки за саботиране на възстановяването на цинковото производството. Инсцениран е и опит за влизане в комбината с цел изнасяне на имущество.

Има информация, че г-н Захариев се опитва да нареже и релсите на ж.п. линиите на скрап, а те са необходими за бъдещото производство.

Очаква се като следваща стъпка Захариев отново да направи опит да настройва общественото мнение чрез поредица от пресконференции и ескалиране на напрежението.

В отговор изпълнителният директор на ОЦК Валентин Манев заяви,че е внесъл жалба в Районна прокуратура в Кърджали за самоуправство на Хармони 2012.След като получи отговор смята да даде изявление за медиите.

Кърджали бг вести 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини