Любовта в годината на змията

Според китайския календар 2013 г е година на змията.

Можем да гадаем по нея за много различни неща – за любов, успехи, пътувания и др. Но като че ли най-вълнуващо за всеки е любовта – какво ни очаква, какви успехи ще имаме на това поприще и изобщо ще имаме ли.

Да видим сега какво ни вещаят звездите през тази година на змията и колко влюбени и обичани ще бъдем, поне в едни по общ план. И не на последно място какво трябва да направим, за да се чувстваме по-щастливи, по-спокойни по отношение на любовта.

2013 г е годината на любовта, на разбирателството, както в семейните отношения, така и в приятелските, а дори и с непознатите. С други думи добрите чувства между хората ще бъдат водещи през годината на змията.

Трябва да подхождате с повече доверие към любимия човек и да сведете мнителността си до минимум. Не са изключени проблеми и скандали в отношенията ви с най-близкия ви човек, но ако успеете да положите усилия, връзката ви ще стане по-силна.

Годината на змията ви съветва да бъдете по-отворени към хората, да подхождате с повече разбиране – това ще ви донесе здрава и силна връзка.

Не поемайте необмислени рискове и дори не си помисляйте за изневяра – Змията не обича предателите и ако през тази година причините подобна болка на любим човек, чакат ви сериозни неприятности. Внимавайте как флиртувате и колко далеч стигате в това.

Годината е особено благоприятна за сключване на брак и създаването на трайни отношения. Съветът за новата 2013 година е да общуваме повече с любимите си хора, да проявяваме повече благородство и търпимост.

Ако изминалата година е била наситена с емоции и празненства и много шумотевица, пригответе се, че тази година ще бъде много по-спокойна във всяко едно отношение.

Ще прекарвате повече тихи вечери с любимия човек у дома. А ако все още не сте го намерили, това е годината, която ви предвещава истински успех в това начинание.

Източник: chudesa.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини