Любов и творчество в годината на дървената Коза

Днес по китайския календар настъпва годината на дървената Коза. С идването на китайската нова година в душата на мнозина ще настъпи онова спокойствие, за което са мечтали. Актуални ще бъдат въпросите, свързани с нравствеността, хората ще станат по-добри, ще се въздържат от необмислени решения и ще слушат повече другия. Повече търпимост и и разбиране ни очакват. По този начин се очаква конфликтните ситуации да намалеят, а агресивността да бъде потушена.
Дървената Коза е чувствено и емоционално животно, добре развито творчески, затова основната насока в професионалното развитие ще бъде именно в сферата на изкуството, изобретенията, в създаването на нещо ново и прекрасно.
Хората, които не си представят живота без изкуство ще имат шанса да преуспеят именно сега, благодарение на покровителството на Дървената Коза.
Годината ще помогне на много хора да разберат себе си, да си дадат сметка какво не им харесва в живота им и на намерят силите и куража да го споделят с близките си.
Ще се случат много раздели, но тяхната необходимост ще бъде осъзната и от двете страни във връзката. Хората ще станат по-разкрепостени, свободни и готови за начинания.
Годината на Дървената Коза ще донесе и много нови запознанства, а мнозина ще се решат на важната крачка да сключат брак. Често страстта ще тласка дори обвързаните в обятията на някой друг.
Във финансов план годината обещава, както и разходи, така и неочаквани доходи. Хората ще живеят ден за ден, без да жалят средства за удоволствия, за да зарадват любимия човек, но ще им бъде трудно да спестяват. Мнозина ще имат късмет, който неочаквано може да повиши благосъстоянието им.
Покрай толкова емоции и творчество хората може да пренебрегнат грижите за здравето, което може да доведе до усложнения при съществуващите заболявания. Затова не пренебрегвайте профилактичните прегледи, спортувайте и се хранете балансирано.

Източник: актуално

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини