6-годишна e милионерка

6-годишната Исабела Барет е милионерка и вече е развила „афинитет към 5-звездните хотели“ казва майка й.“Аз съм супер звезда, имам собствена линия бижута и обичам да бъда шефката!“ казва Исабел пред The Mirror.“Най-много обичам обувките – имам над 60 чифта!“Исабела живее нормален живот казва майка й – тя обича да си играе с кукли, да слуша Джъстин Бийбър. Никога обаче не яде в McDonald`s – тя си поръчва омар или филе миньон за вечеря.

Исабела се явява в конкурси по красота от 4-годишна, казва майка й Сузана Барет.Майка й внимава много да не я разглези, но това вече й е трудно.Бела, както я нарича майка й, ходи на училище, учи италиански, немски и френски, ходи на гимнастика, уроци по пеене и по танци.

Една от роклите, с които Бела се явява на конкурсите струва 10 000 долара. Веднъж тя си поръчала храна за 2200 долара в 5-звездния хотел, в който е отседнала.По-голямата част от парите й идват от линията бижута, на които Изебале е шеф. Идеята за тях се е родила след като майка й й подарявала по една гривна след всяка победа в конкурс. 

Източник: profit.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини