Новите стари чупки (видео)

Как я караш? Little Mix поставят въпроса с едни очарователни чупки, вие си знаете къде. Клипът е чисто новичък, парчето е How Ya Doin? и в него се включва Missy Elliott. С появяването на официалното видео по света и в YouTube, то, разбира се, ще покорява и зрителите на телевизия "Аида-Хасково". 

Като стана дума за онези чупки, още един клип с абсолютно забележителна хореография. Че е забележителна, всеки ще забележи - първо имаме чувството, че MJ - кралят - Джако, се преродил като Крис Браун. Второ има от онези зашеметяващи номера, с които bboys ни объркват представите за земното притегляне и накрая - хореографията включва и малко азиатси екшън. Самата песен на Chris Brown - "Fine China", не блести с нищо повече от кадифения му глас и страхотния саунд, който са докарали тонрежисьорите. Сюжетът е разработен подобаващо, но ще си го разгадаете сами. Този клип също вече се върти по ТВ "Аида-Хасково", благодарение на Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Дотук с веселието и танците, които ще видим по "Аида-Хасково". Сега за новите страхотни танцувални клипове, които няма да видим по канала. Те не са ни предоставени, тепърва ще изясняваме защо, гневят се музикалните редактори. Като тези двата например - със също толкова заразни чупки, младежка енергия и закачлива и секси усмивка. Съвсем новичкото видео на Jonas Brothers - Pom Poms. И още едно, което не знам кой няма да хареса. Като го видите, ще разберете колко ви е липсвало досега. Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell. Е, хайде, приятно слушане и гледане и танцуване през уикенда и умната с чупките...

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини