Община Кърджали търси ръководители на “Воден цикъл”

Община Кърджали обявява конкурс за избор на ръководители на т.н. „Воден цикъл”.Позициите са две : Ръководител на Звеното за изпълнение на проект ”Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”, Координатор на Звеното за управление на проект ”Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”. Основната  заплата за ръководител е 2 400 лв., а за координатор 1016 лева. 

Провеждане на конкурса: 
1. Всеки кандидат подава документи лично или чрез пълномощник.
2. Конкурсна комисия преценява дали са представени изискуемите документи и дали те удостоверяват изпълнението на минималните изисквания за заемане на длъжността. До участие в конкурса се допускат само лица, представили всички необходими документи.
3. Конкурсът ще се проведе на три етапа – по документи, писмен тест и интервю Необходими документи:
- професионална автобиография на български език – по образец
- заверени от кандидата копия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен
- заверени от кандидата копия от документи, удостоверяващи продължителност на професионалния опит (трудова/служебна/осигурителна книжка)
- декларация – образец, че не е осъждан за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода, че не е лишен по съответен ред от право да заеме определената длъжност, както и че не е "свързано лице" по смисъла на § 1, т. 1 от допълнителната разпоредба на Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси с органа, обявяващ конкурса
- други документи по преценка на кандидата, удостоверяващи изпълнение на изискванията за заемане на длъжността.
Място на подаване на документите: Община Кърджали, бул. „България” 41, стая 307, сектор „Труд, заплати и човешки ресурси” 
Описание на длъжността съгласно длъжностната характеристика се предоставя на кандидатите при подаване на документите.
Срок за подаване на документи: 22.04.2013 г., включително.
Обявата и образците на документи към нея, както и списък на допуснатите до следващия етап ще бъдат публикувани на информационното табло в сградата на Община Кърджали и на страницата на Община Кърджали - www.kardjali.bg

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини