Обраха кола на димитровградска куриерска фирма в София

Автомобилът на димитровградската куриерска фирма "Лео експрес" бе обект на въоръжен обир на улица „Планинско цвете“ в кв. "Орландовци". Според БНР, въоръженият обир е станал около 14 часа днес. От "Лео експрес" потвърдиха пред репортер на Haskovo.net,  че автомобилът наистина е техен. Собственикът на фирмата Деан Денчев в момента е в София за изясняване на инцидента, а и за да се погрижи за един от хората си пострадал в момента на обира.

Той е протекъл като в екшън филм. Колата на спедиторската фирма е била засечена в движение от автомобилът на нападателите. Двете коли се ударили, а секунди след това нападателите се нахвърлили върху двамата служители на "Лео експрес". На единият е бил нанесен побой. Крадците се оттеглили малко по-късно с една торба пари, в която по неофициална информация имало 50 хиляди лева. Пак по непотвърдена информация, грабителите са били трима. Нападателите се издирват от полицията.

"Лео експрес" е от 10 години в бизнеса. Малкото, което се знае за Деан Нейков Денчев е, че е дошъл от Варна. Имат офиси в Хасково и Димитровград. Според търговския регистър, фирмата е дружество с ограничена отговорност с капитал от 5 000 лв. Репутацията на "Лео експрес" е добра-няма  данни фирмата да има задължения и изплаща навреме заплати на служителите си.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Do
    Donkorleone
    0 0
    07:40, 16 дек 2014
    emi taq kasierka e sprqla damo puska izatowa e mahnal
Последни новини