Професор, Фани и Иван най-активни в парламента от местните депутати

Фани Христова се отличи като една от най-активните от местните депутати

На първо място в сравнителната таблица за дейността на депутатите от хасковския регион обаче е Емилия Масларова, стана ясно от документа който тя раздаде на днешният си брифинг. В контекста на свръх активността на нейната парламентарна група, Масларова пак се отличава от масата-от 210 вкарани законопроекта от „Коалиция за България“, 20 са нейни. 

Конкуренция по активност и прави атакиста от Габрово Станислав Тодоров Станилов. Професорът по история е внесъл 19 законопроекта и е отправил 50 питания и въпроси от парламентарната трибуна/93 при Масларова/. Професорът е внесъл и 15 проекторешения което е приблизително 3 пъти повече отколкото на всички останали 7 депутати от хасковско, взети заедно. 

Активна законотворческа дейност са развили и депутатите от ГЕРБ Иван Петров 9/проекто закона, 12 предложения за второ четене и Фани Христова/ 14 законопроекта и 6 предложения за второ четене. Колегата им Румен Данев също е имал 4 внесени законопроекта плюс едно проекто решение за разлика от Катя Чалъкова, която в тези графи има 0. Депутатите от ГЕРБ са нямали въпроси към властта-всички нули в графите „питания“ и „въпроси“ с 1/ единствено/ изключение от Фани Христова.

Г.Христов

Колегата и Иван Петров има същата активност
На атакиста Станислав Станилов може да конкурира само Емилия Масларова
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини