Трасето на позора. Улиците, където ще се реже, вече и във facebook

Събитията на деня, както може да се очаква предизвикаха отзвук във facebook. Там се появи страница, наречна "Да съберем 26 000 гласа ПРОТИВ кмета на гр. ХАСКОВО ДА МУ ДОКАЖЕМ, че можем" , очевидно в отговор на предложението на градоначалника, направено миналата седмица.  На сесия на ОбС той каза, че ще си подаде оставката, ако има 26 000 подписа, колкото са гласували за него на предишните избори.

На страницата не е пропусната темата на деня - рязането на въздушни кабели. Улиците, по които ще мине акцията, публикуваме и тук, заради многобройните запитвания. Това са последните кабели, които реже РДНСК. Както вече се писа, с влезлите в сила на 26 ноември 2012 год. промени в закона, решенията и изпълнението им са в правомощията на кмета що се отнася до кабелните мрежи.

"Ще стане като с тока и водата", пише в един от коментарите, който визира кабелите в "Република" и "Възраждане". Други коментатори смятат, че идва следващият монопол в Хасково - първо на изброените улици. В случай, че не виждате добре адресите - вижте тук

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини