4 °C

Караянчева с последна дума в спора с Мехалевски,обвинява го в пиар

Цвета Караянчева

„Оценявам загриженосттта на г-н Михалевски за развитието на община Кърджали, с чието управление е тясно свързана професионалната му биография. И ако съм била силно емоционална по негов адрес, то е защото не приемам да се подценяват заслугите на политическия опонент и съм дълбокото огорчена от преиначаването на фактите, когато става дума за проекти с изключителни икономически, социални и екологични ползи, какъвто е водният цикъл на Кърджали”, коментира народният представител Цвета Караянчева. „Г-н Михалевски, вярно е, че думите отлитат, а построеното остава. Затова е важно ние, политиците, да работим в името и за благото на хората, а не злонамерено да ги манипулираме заради собствения ни имидж. Тройната коалиция остави тежко наследство на българите и то не може лесно да бъде заличено. Разбираема е тревогата ви за забавянето на водния цикъл, но не безпочвените ви обвинения към управляващите ускориха проекта и направиха възможно той да получи 67 милиона лева безмъзмездна финансова помощ, а усилията на правителството, на МОСВ и на хората, които представляват държавната власт в област Кърджали. Нека говорим с факти, не с хипотези. И да отчитаме реално свършеното, не само добрите намерения. Странно е, че г-н Михалевски не се притесни, когато съпартийците му в ОбС на Кърджали гласуваха срещу общинския заем за реализиране на проекта. Можем да обясним тази му двойнственост единствено с огромното му политическо его и неговите впечатляващи проявления. Колкото до приноса на предходното правителство за ВиК-мрежата в Кърджалийско, и сега при всеки проливен дъжд кърджалийци / в частност жителите на махала „Боровец”/ берат плодовете на тези грандиозни инвестиции. Ако действително искате да сте полезен, г-н Михалевски, не рисувайте апокалиптични картини за дискриминация на общини, непосилни финансови тежести, необезпечени договори и безпаричие. Направете нещо градивно, с което да ви запомнят. И аз съм първата, която ще ви подкрепи. Защото не по думите, а по делата ще ни познаят”. Това съобщиха от местната централа на ГЕРБ.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Без притеснения ще настоявате да бъдете чути и да защитите тезата си. Сами ще намерите прекият път към човека, който ви вълнува, спечелвайки го с неподправено внимание и чар.
30 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Горите от желание час по-скоро да видите резултатите от работата си. Очакванията ви са големи, но бъдете реалисти. Дайте преднина на уменията си, изпипвайте детайлите и нещата ще си дойдат на място. Много хора ще останат доволни от сътрудничеството си с вас, защото сте прями, коректни и точни.
30 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За голяма част от вас денят е свързан с неотложни задачи, свързани най-вече с професионалната ви заетост. Трудът ви ще е ползотворен и ще постигнете намеренията си. Следвайки новостите, ще повишите интереса си към нови хора и познанства. За много от вас денят ще е наситен с положителни емоции, за които няма да чакате друг да ви ги създава.
30 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Завършвате нещо важно, върху което работите от доста време. Това ще ви донесе желаното удовлетворение, още повече че получавате чудесни отзиви за работата си. Следете внимателно информация, която касае работата ви и не действате преди да сте предварително добре информирани. Очаквайте новина, свързана с вашия сърдечен партньор.
30 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще ви занимават мисли как по-добре да организирате работата си за да стане тя печеливша. Някой ще ви постави в ролята на арбитър. Сами изберете дали да вземете участие или да запазите неутралитет. Но ви е нужно спокойствие за да вземете най-доброто решение за себе си. Финансите ви ще се стабилизират.
30 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Въпроси от професионален и личен характер ще решавате с прозорливост и делови подход. Постигнатото днес ще ви покаже посоката, която трябва да следвате, за да вървите ускорено напред. Финансовите затруднения няма да ви попречат на ентусиазма, още повече, че скоро ще ги преодолеете.
30 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
30 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проявете разбиране към човека до вас, чието поведение ви смущава. Не бързайте да го съдите, за да не навредите на себе си. Изяснете си причините за това и ще спечелите симпатиите му. Други от вас ще пътуват за среща с места и хора, които ги интересуват. Административните въпроси ще се решават с известни затруднения, но в крайна сметка ще се справите.
30 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финансовите ви претенции ще бъдат задоволени и ще имате възможност да приключите успешна сделка. Както се казва парите сами ще ви намират. За да сте честни пред себе си, трябва да признаете, че от голяма помощ ви е личност, която решително се е намесила в кариерата ви. Предстои поврат в личния ви живот. За несемейни, това означава една нова романтична връзка, която ще прерасне в нещо сериозно.
30 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
С мнителното си отношение към околните сте в състояние да провалите добрите им намерения. Мислете позитивно и не пречете на онези, които следват логиката на целите си. Проявете разбиране и по финансов проблем, решаването му изисква време. Но не всичко днес е стрес, ще се радвате на добро развитие на делата си в професионален план.
30 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да постигнете онова, което желаете трябва да подходите към задачите си грижливо и с нужната отговорност. На някои им предстоят изпитания, от които ще зависи професионалната им реализация. Не сте застрашени от фатални грешки. Любимите ви хора ще се погрижат вечерта ви да бъде приятна.
30 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Съпътстващите проблеми ви причиняват тревога, въпреки, че са решими. Това се дължи на изострената ви чувствителност. Можете да се справите и с по-малък разход на енергия. Бъдете практични и направете компромис, щом трябва. Това го можете брилянтно. Парите ще ви застигнат в миг, който малко очаквате.
30 ное 2020
Последни новини