ГЕРБ направиха кръгом за местния парламент, измъкват се с декларация

ГЕРБ си гласуват декларацията

След тримесечен бойкот съветниците на ГЕРБ се върнаха в работата на местния парламент със декларация. На днешната сесия на Общинския съвет те миролюбиво гласуваха всички точки от дневния ред, много от които се нуждаеха от квалифицирано мнозинство от две трети за да бъдат приети. В същото време герберите оповестиха декларация, с която обясниха политическите си пируети.

Те отново поискаха оставката на председателя на местния парламент Раиф Мустафа, заради скандалната подписка насочена срещу номинацията на генерал Делов за почетен гражданин, настояха кметът Хасан Азис като председател на Инициативния комитет за честване на Освобождението на Кърджали да изрази своето отношение по скандала “Делов” и обвиниха, председателя на групата съветници на ДПС Расим Муса, като един от основните виновници за възникналото напрежение.

В декларацията ,к оято бе прочетена от председателя на групата съветници от ГЕРБ Илия Илиев се казва, че ГЕРБ са отговорни пред кърджалийци и няма да оставят съдбините им единствено в ръцете на ДПС.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини