Слави Бинев:Управляващите са идиоти!

Управляващите са идиоти,а премиерът-диктатор. На неговите министри не бих поверил дори да нахранят кучето ми. Назначават се деца, защото достойните хора не приемат подобни предложения. Това заяви в Кърджали лидерът на Гражданското обединение за реална демокрация/ГОРД/ Слави Бинев. Той пристигна в града край Арда за да представи човекът, който ще ръководи структурата на партията му. Това е собственикът на охранителна фирма Пейо Недялков. В 18 часа е предвидена и среща с обществеността на града. Заедно с Бинев в Кърджали пристигнаха заместникът му в партията Румен Ралчев и секретарят на формацията Слави Георгиев.

Зад ГОРД е А отборът на България. Ние подемаме инициатива за създаването на коалиция от патриоти и експерти, която да спаси страната. Вече имаме разговори с Гергьовден, Новото време, ВМРО и др., съобщи Бинев. Според него полицейският ботуш на управляващите не може да смаже хората с достойнство в страната. Той каза , че държавата се управлява не на автопилот, а еднолично. Социален рай не може да бъде изграден върху икономическо гробище, отбеляза лидерът на ГОРД.

 Омръзна ни да играем в уговорени мачове. Трябва да спасяваме региона, защото индустрията и земеделието бяха затрити, каза в допълнение Пейо Недялков.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини