Конкурентни на пазара с отговорност, качество и грижа към околната среда

Това е името на проекта по Оперативна программа  «Развитие на конкуретноспособността на българската икономика» 2007-2013, който се изпълнява от фирма ДИОЛЕН ЕООД в Кърджали през 2011 и 2012 години.

Всъщност името на фирмата не звучи много познато, независимо от това, че почти всички граждани и бизнеса са получавали услуги от ДИОЛЕН. Но ако ви попитаме за Offiсe 1 Superstore – всеки ще ви обясни къде се намира магазина, защото там може да получиш много и полезни услуги. Фирмата е много по-известна с търговската марка, под която работи на пазара в Кърджали,Момчилград и региона.

Откриването и поддържането на обектите на веригата Offiсe 1 Superstore в страната е свързано със стриктното поддържане на високи фирмени стандарти, определящи и формиращи специфичната атмосфера и насоченост към потребностите на клиентите. ДИОЛЕН ЕООД с проекта, който изпълнява, добавя към фирмените стандарти и изискванията на два много сериозни международни стандарта: ISO 9001:2008 - За управление на качеството и ISO14001:2004 - за гарантиране опазването на околната среда. Инвестиционния компонент в проекта подкрепя усилията на младия екип за подобряване на управлението на наличните стоки и гарантиране на екологосъобразното провеждане на всички процеси във фирмата.

Новата складово-витринна и стелажна система, която е въведена в обектите на ДИОЛЕН ЕООД подобрява обслужването на клиентите и повишава привлекателността и качеството на услугите. Дейностите и резултатите на този проект, на практика въздействат върху работата на фирма ДИОЛЕН ЕООД, а ползите и подобренията в обслужването ще почувстват всички малки и средни предприятия и гражданите от региона на Кърджали.

Този документ е създаден по проект 3МС-02-77/01.06.2011г., „Конкурентни на пазара с отговорност, качество и грижа към околната среда”

Бенефициент: „ДИОЛЕН” ЕООД

Документът е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „ДИОЛЕН” ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини