Нурджан Юсеин си тръгва от общината, влизат Елван Гюркаш и Юсеин Ахмед

Оперативното бюро на  общинското ръководство на ДПС в Кърджали на свое заседание на 07.04.2012 г. е  взело решение да направи предложение на кмета Хасан Азис за новата структура на общинска администрация,научи Кърджали бг вести.

Оперативното бюро изцяло подкрепяло приетото от Общинския съвет по предложение на кмета община Кърджали решение в политическия му кабинет да влязат четирима заместници.Освен зам.-кметове ,отговарящи за ресори  „Общинска собственост и стопански дейности”,”Архитектура и устройство на територията”,”Хуманитарни дейности” е предложен  и новия ресор - „Финанси и управление на проекти”.

  Ръководството на общинската организация в Кърджали стои твърдо зад запазването на принципа на шарения екип в управлението на администрацията. Цели се и  засилване на икономическия екип пред вид изпитваните трудности заради икономическата криза,казаха осведомени.

Препоръчано е поста за ресор „Общинска собственост и стопански дейности”, да се заеме от общинския съветник Юсеин Велияттин Ахмед. В новия ресор –„Финанси и управление на проекти” е предложено поста зам.-кмет да се възложи на общинската съветничка Елван Гюркаш,стана ясно тези дни.

   Освен в политическия кабинет Оперативното бюро предложило на кмета и други промени.Настоява се да бъдат освободени от работа шефа на дирекция Кера Станчева и служителите Юсеин Раим и Фахри Хасан.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини