Скандал заради Софка в Народното събрание

Софи Маринова в wikipedia.org

Поредният скандал се развихри в Народното събрание. Повод за страстите бе присъствието на Софи Маринова в парламента, която бе поканена от ГЕРБ да попее на депутатите.

Новината за изявата на ромската певица бе посрещната с усмивка сред народните избраници, които коментираха, че управляващите явно вече си имат нов музикален идол и са сменили Веско Маринов със Софи Маринова.

Лидерът на Атака Волен Сидеров обаче не бе настроен за шеги и захапа здраво ГЕРБ.

"От името на партията изразявам тревогата ни от управлението на ГЕРБ, което превръща България в чалгаджийска държава", заяви от парламентарната трибуна Сидеров. Атакистът не бе сломен дори от изпълнението на „Любов без граници” и се обърна към премиера с думите: „Предлагам ви следващия път да поканите Азис, за да паднат маските и да видят българските граждани какво толерирате”.

Софи Маринова бе на гости в НС по покана именно на управляващите и лично на вицепремиера Цветан Цветанов.

"Днес, мисля, се забавлявахме", лаконична бе Софка след изявата.

"Тук в България се чувствам най-силна и най-добре посрещната", призна още певицата в отговор на въпрос къде се чувства най-добре в Европарламента или тук. "Любов без граници"- това е моето послание и всички да се обичат и да се усмихват повече, каза певицата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини