Анкетираните гербаджии в Кърджали посочили масово името на Илия Илиев

60 на сто от анкетираните при вътрешното допитване в местната структура на ГЕРБ са посочили името на Илия Илиев. Това заяви при днешното официално представяне на кандидата за кмет на Кърджали депутатът Цвета Караянчева. По думите й номинацията на Илиев била резултат на много разговори с избиратели. Обединихме се около личността му, защото е млад и амбициозен. Държим на преден план да излизат нови личности, нагледахме се на стари величия, подчерта тя.

Никой няма право да си приписва заслуги за етническия мир, той не е на никоя партия. Ние тук сме добри съседи, вечер бай Иван и бай Хасан  заедно си пият ракията, ето те имат заслуга за този мир, не партиите, категорична бе народната представителка.Тя изрази убеденост, че Илиев ще стигне до балотаж с кандидата на ДПС като освен това кампанията ГЕРБ край Арда щяла да е изцяло позитивна.

Кандидат-кметът посочи от своя страна, че първо трябва да спрем да се делим на българи, турци, българомохамедани. Има можещи и неможещи. Сред посочените от него приоритети, ако спечели доверието на местните, са озеленяването, развитието на културно-историческия туризъм, изграждането на достъпна градска среда, изработването на програма за работа с ромите, реанимиране на съществуващата спортна база, нови детски градини и ясли особено в новите кварталите, където живеят предимно млади хора.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини