Netflix екранизира The Division с Джейк Джиленхол и Джесика Частейн

Ubisoft официално разкриха, че предстоящата екранизация по популярната им поредица видео игри, Tom Clancy’s The Division ще бъде поета от Netflix. Анонсът беше направен в рамките на пресконференцията на издателя по време на ежегодното Electronic Entertainment Expo (Е3 2019), провеждащо се в Лос Анджелис, Калифорния.

Както по-рано се разбра, в The Division ще участват номинираните за „Оскар“ Джейк Джиленхол и Джесика Частейн. Освен главните роли в екранизацията, те ще участват като продуценти. Режисьор на проекта ще бъде Дейвид Лийч ("Атомна блондинка", "Джон Уик"). За момента обаче няма информация кога да очакваме The Division.

„Tom Clancy’s The Division“ е едно от най-популярните онлайн заглавия на Ubsoft. Разработвана от Massive Entertainment, играта е едно от най-бързо продаваните в историята с над 20 милиона активни играча. През март тази година се появи и продължението на пост-апокалиптичния шутър от трето лице, „Tom Clancy’s The Division 2“.

Вече излязоха две филмови екранизации по поредиците на Ubisoft - "Принцът на Персия: Пясъците на времето" и "Assassin’s Creed", предстои да видим съвместната продукция на Netflix и Ubisoft Motion Pictures. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини