Благотворителни Коледни работилнички в подкрепа на "Операция плюшено мече" организират от НЕА Германика

Изображение 1 от 3

    Децата от Образователен център НЕА Германика и техните учители ще се включат в благотворителни коледни работилнички в Кърджали на 02.12 /неделя/ и в Пловдив на 24.11 /събота/. Идеята е да се зарадват децата и младежите в неравностойно пложение без семейства, като им се подарят подаръци за Коледа. Изработеното ще може да бъде закупено от самите деца, а останалите незакупени изделия ще бъдат достъпни в офиса на НЕА ГЕРМАНИКА, където всеки ще може да си закупи нещо в подкрепа на децата.

    „Операция плюшено мече“ е гражданска доброволческа инициатива с цел сбъдване на Коледните желания на деца и младежи в неравностойно положение.

    Деца помагат на деца. Основната идея на инициативата е възпитаването на състрадателност и добротворчество. Всяко дете участвало в работилничката ще придобие нови умения, може да намери дори нови приятели, а освен това ще се чувства полезно и значимо.

    «Вече стана традиция всяка година в Образователен център НЕА Германика да се провеждат Коледни работилнички с благотворителна цел и ние смятаме това да продължо дълго» заяви Академичният Директор на НЕА ГЕРМАНИКА — Светла Желязкова. Тя с голяма радост сподели, че тази година за пръв път НЕА ГЕРМАНИКА ще проведе коледна работилничка и във филиала в град Пловдив.

    За да посетите работилничките е нужно предварително записване на тел: 0889399850 за град Пловдив и 0888 35 98 50 за град Кърджали. От НЕА ГЕРМАНИКА увериха, че ще ви очакват с нетърпение ЗАЕДНО да подкрепите една благородна кауза.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини