КАТ спира коли наред,един без книжка,друг дрогиран до козирката

Досъдебно производство е образувано срещу водач, шофирал автомобил, без да има това право. Р.Т./44/ бил проверен на разклона за село Седлари. След като не представил свидетелство за правоуправление, била извършена справка и се установило, че два пъти той е бил наказван за това нарушение и го извършва в едногодишен срок за трети път. Работата по случая продължава разследващ полицай.

Три незабавни производства са образувани срещу водачи, управлявали автомобили след употреба на алкохол и наркотици. С.А./49/ бил проверен в Крумовград и тестът за алкохол отчел 1,62 промила. 1,30 промила отчел дрегерът на Б.К./39/, който бил проверен също в Крумовград. Двамата водачи са задържани в полицейското управление за срок до 24 часа. След положителен резултат за употреба на наркотици срещу Д.Х./23/ е образувано незабавно производство.

209 автомобила са били проверени в специализирана операция на територията на областта за ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия. Констатираните нарушения са 46 и за тях са съставени 14 акта и 32 фиша по ЗдвП.

Един декар гора и 5 декара горска постеля са изгорели при пожар в землището на село Нановица, причинен от човешка небрежност. Два екип на службата в Момчилград са локализирали и загасили пламъците. Трима огнеборци от службата в Кърджали загасили 4 декара горящи сухи треви и храсти в землището на село Петлино.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини