Милко Багдасаров:Кърджали,мисли за бъдещето!

Листата на коалицията при откриване на кампанията

Коалиция „БСП-Лява България“ се явява на предстоящите предсрочни парламентарни избори с обновена листа.Тя се води от дългогодишният лидер на социалистите в Кърджали и бивш народен представител в 42-то Народно събрание Милко Багдасаров.

„След заседаданието на Националния съвет  на БСП мога със  задоволство да споделя, че листата на кърджалийска област беше една от най-безпроблемните в България и бе гласувана единодушно. Явно балансът между интересите на различните социални групи бе направен, както трябва и представителството на жени, мъже, младежи, етнически общности е съобразен с интересите на нашите избиратели”, каза водачът на социалистите Милко Багдасаров за Кърджали бг вести. Според него особено внимание заслужават заложените в гражданската квота представители на движението „Русофили”, което е сериозен знак за всички избиратели за отношението на БСП към ставащото в момента в Украйна, Русия и света.

   Мотото на кампанията ни „Достоен живот в справедлива държава!“ е напълно възможен,смятат кандидатите за народни представители в листата на коалиция „БСП-Лява България“за Девети кърджалийски многомандатен район.

„Обръщаме се към вас-хората на труда от всички професии;към създателите на работни места и достойно заплащане;към всички поколения и специално към младите,които настояват и работят за такава държава,в каквато искат да живеят,към хората от различни етноси и вероизповедания;към живеещите в страната и извън нея;към всички,които отхвърлят едноличната власт;към ощетените от прехода,които днес са огромно мнозинство от българския народ;към недоволните от несправедливостта и търсещи промяна в обществото;към загрижените за българската национална съдба.Днес това са повече от 90% от българските граждани“,казват кандидатите за народни представители, солидарни с партийната платформа.Посланието им е“Ние предлагаме единение в името на огромното мнозинство от българския народ.Ние сме за България на социалната справедливост и солидарността,за България на прогреса и уважението към достойнството и труда на всеки човек,за България с работеща икономика за всички,а не за малцина.“

 Водачът на листата Милко Багдасаров припомня,че за година и половина участие на социалистите в управлението на страната е постигнато много.Ето само някои придобивки от икономическата и социалната политика:

-Правителството облекчи и премахна над 100 регистрационни и лицензионни режима,които затрудняваха бизнеса.

-Открити са нови 40 000 работни места през първото полугодие на 2014 г.в сравнение с 2013 г.

-Държавата стимулира работодателите да наемат младежи до 29-годишна възраст за първо работно място и осигурава заплата на наставник,който обучава младия човек на занаят.

-Цената на електроенергията бе намалена на два пъти-с 5% и с1%,а на нощната тарифа с 10%.

-Бяха възстановени над 5 млрд лв.ДДС на българския бизнес

-Бяха увуличени макар и минимално пенсиите.

-Беше увеличен размерът на майчинските.

 Всеки един от листата на коалиция „БСП-Лява България“ е готов да работи за нова икономическа и социална политика.Това са хората,които ще ви представляват в Народното събрание,ако бъдат избрани:

  1. 1. Милко Петров Багдасаров - 56 г., магистър по математика, народен представител в 42 НС, член на ИБ на НС на БСП.

„ МИСЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО”

  Бисер Каменов Николов  - 44 г, магистър по Икономика и Право,областен управител, член на БСП

„Благото на народа да бъде висш закон” 

  Георги Тончев Кючуков   - 39г., магистър по Политология, бакалавър по История, преподавател в СОУ „П.Р.Славейков”, общински съветник, Председател на Областния Съвет на БСП

„Ако си дал, не си живял напразно”

Димитрина Петрова Александрова  48г., Висше образование – начална предучилищна педагогика и мениджмънт в туризма и хотелиерството;  Директор на ОДЗ Слънце – Ардино и областен председател на Национално Движение „Русофили” – ГРАЖДАНСКА КВОТА

„ВЯРВАМ ВЪВ ВАС! ПОВЯРВАЙТЕ И В МЕН”

Ахмед Шевкедов Шерифов – 56 г., висше образование  -начална педагогика,учител в село Мост

„УПОРИТ ТРУД ЗА ДОБРИ УСПЕХИ”

Георги Желев Георгиев  -  63г, висше икономическо образование, собсвеник на фирма  „ДАНИГЕР”

„ЗА ДОБРОТО НА ХОРАТА!

Кристияна Миткова Арабаджиева – 24г.,висше образование - Туризъм, член на ИБ на БСП и областен координатор на младежката структура на Левицата.

„БЪДЕЩЕТО Е В МЛАДИТЕ”

Вилдан Абдулвахид Вахид – 44г., висше образование- психология, психолог в Дирекция „Бюро по труда” – Кърджали

„Социална политика и управление  - за един по-добър живот”

 

Маргит Михайлова Василева – 43г. висше техническо образование, Ръководител цех в обувна фабика „Хан Крум” АД –Крумовград, председател на общинската структура на БСП в Крумовград и общински съветник."За по-добра социална политика"

Димитър Димов Георгиев  -44г, висше образование, с две магистърски програми по история и политология, преподавател по история в СОУ „П. Р. Славейков”, председател на Национално Джижение „Русофили” и „славянско дружество” – Кърджали, ГРАЖДАНСКА КВОТА

Ако знаеш какво искаш, няма начин да не го осъществиш”

 Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател от бсп
    1 0
    08:37, 16 сеп 2014
    Всички са много и много по читави от бадасаров.той е е идн мазник и фалшив до кости индивид. Противна физиономия и незнам докога ще се показва и да напомня за себе си чрез измислени това и онова мероприятия и ............... Добре че е той и затова ще губят.случайността няма повече да се случва именно защото е случайност
Последни новини