Баща на две деца се размаза от 8-я етаж

Лобното място на Кирил Стоев

*Внимание! Статията съдържа кървави снимки и не е подходяща за деца

55-годишния Кирил Стоев от Димитровград сложи брутален край на живота си след като се хвърли от последния етаж на жилищен блок в Димитровград. Това бил вторият опит за самоубийство на мъжа. Първият бил в 13 часа днес от покрива на блока в който живеел на улица „Христо Ботев“ №42. Съседи спрели Кирил от фаталната стъпка.

Той обаче си набелязал съседен блок на ул. Патриарх Евтимий № 15. В 15.45 направил фаталния полет. Според някои очевидци-от капандурата на покрива на блока, според други-от прозореца на стълбищната клетка на втория етаж.

Тялото прекършило ул лампа която осветявала един от входовете и се приземило върху козирката на самия вход. Кирил умрял на място.

Според полицията, категорично става дума за самоубийство. Причините за трагедията са лични. Кирил бил разведен, децата му, син и дъщеря, от години живеели в София. Мъжът бил самотник който често пиел. Запълвал времето си на карти с пенсионерите от съседните блокове. Защото, Кирил не работел от дълго време.

Макар да бил един от най-добрите електричари в града, от години бил безработен, след като го съкратили от местния торов гигант Неохим, разказват негови авери от квартала. Поработил за малко в Стара Загора, но и това не продължило дълго. Липсата на близки хора около себе си довела до чести депресии засилвани и от алкохола. В една такава депресия бил 10 минути преди фаталния скок. Бил забелязан от своя приятел Ангел, да стои на пейка пред блока и да гледа омърлушено. „Чумееше си“ допълни възрастен дядо от постоянното присъствие в градинката. На димитровградски, чумеене е безцелно втренчване в една точка.

Това обаче било обичайното му състояние и никой не заподозрял нещо. Минути по късно, полетял от блока пред погледа на многото играещи си деца от квартала.

Няма данни за оставено предсмъртно писмо.

Г.Христов

.....бе върху козирката на входа
Драмата се е разиграла пред десетки зяпачи
Тялото бе откарано в съдебна медицина, но според полицията става въпрос за самоубийство
Драмата се е разиграла и пред малки деца
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини