Патрон вдига посред нощ село на крак с мазни маанета,отнася глоба

Патрон от Чорбаджийско бе осъден на 100 лева глоба след като нае двама музиканти да му свирят посред нощ в центъра на село Чорбаджийско. Инцидентът се разигра 10 март в 23,20 часа в беседката за отдих на ул.Георги Димитров в центъра на селото. Г.Ф.И. ангажирал местните музиканти -кларнетиста Елчин Юсуф и тъпанджията Сезгин Юсуф. Двамата засвирили мазни маанета на ухото на патрона. Местните жители уведомили полицията. Полицейски патрул дошъл на място.Единият от служителите на реда В.Т. направил забележка на тройката , която запивала здраво. Полицаите продължили обхода на района.

Само десет минути по късно Г.Ф.И. разпоредил серенадата да започне отново. Полицаите  дошли пак и ги привикали до колата си да дадат обяснения. Патронът побеснял и строшил бирена бутилка. Развикал се на служителите на закона:Какво толкова ще ми направите,ще ми направите един акт , ще го платя, голяма работа”.

Служителите на реда му съставили акт. Според Момчилградския районен съд нарушителя на реда ще се бръкне само със сто лева, тъй като досега не е имал противообществени прояви.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини