Малък Тошко спретна нечуван резил по време на парти

Малък Тошко спретна нечуван резил по време на парти с отбрана компания в хотел “Александър” в Драгалевци миналия уикенд.

На ВИП купона присъствали Мая Илиева, приятелката й Адриана Тюркмен – вдовицата на Фатик, и Красимир Маринов – Големия Маргин, издават източници на “ШОУ”. Внукът на Тодор Живков се появил солидно почерпен и веднага започнал да се закача с останалите гости.

Тодор Славков започнал да вдига тостове и да поздравява останалите на масата. В един момент се развилнял и решил да покаже на всички с какво го е надарила майката природа. Малък Тошко смъкнал панталоните, след това – слиповете, и започнал да развява пред всички мъжката си гордост. Втрещени бодигардове, които следели за реда, решили да се намесят, но един от височайшите гости – бизнесмен, им направил знак да се отдръпнат. Сервитьорите също не знаели как да реагират и стояли на почетно разстояние, изчаквайки реакциите на останалите.

Мая Илиева реагирала най-спокойно. “Трябва да възприемаме приятелите си такива, каквито са!”, казала Черната Вдовица през смях и дала знак на останалите да не обръщат внимание на изцепките на Тошко.

Вдовицата на Георги Илиев пристигнала на партито в компанията на непознат мъж, който я обгрижвал през цялото време. След това към тях се присъединил друг, който недвусмислено показал, че има повече от приятелски отношения към Мая. Към края на вечерта двамата се целували пред всички на масата, свидетелстват очевидци. Доскоро Илиева се появяваше навсякъде в компанията на Николай Иванов – Шванца.

Още преди няколко месеца се заговори, че нещата между двамата не вървят. Варненският бизнесмен ту си тръгваше, ту се връщаше към любимата, но накрая все пак се разделиха. След като би шута на варненския гъзар, Мая смени и мъжа, и прическата си - боядиса се в жизнерадостен червеникав цвят, накъдри се ала Бионсе и захвърли черния си “бароков” имидж.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини