Нашенец отнема жената на най-добрия си приятел,той пък ги пребива

Нашенец разигра истински екшън достоен за холивудски филм след като блокира пътя Кърджали Джебел за да пребие бившия си най-добър приятел и невярната си съпруга.

На 17 февруари 2012 г.М.Д.Р. си карал от Джебел за Кърджали, когато съзрял двойката в насрещно движещ се автомобил. М.Д.Р.бил подразнен от гледката, защото жена му не само го зарязала, ами се развела с него и се омъжила за най-добрия му другар. М.Д.Р.Обърнал колата ,настигнал двойката, изпреварил автомобила им и му препречил пътя. Той слязъл и започнал да налага здраво С.Тейфиков, заради това, че му отнел жената. Бившата съпруга К.Алиманова се опитала безуспешно да повика полиция. Тя се обърнала за помощ към шофьорите на спрелите заради блокирането на пътя автомобили. Водачите се опитали да се намесят и да спасят младото семейство. Вместо това Алиманова отнесла силен шут от бившия си съпруг. М.Д.Р.напуснал произшествието. Полицаите пристигнали но само констатирали инцидента.

На 18 февруари С.Тейфиков и К.Алиманова се освидетелствали при лекар. При Тейфиков били установени оток, кръвонадсядане, разкъсно –контузна рана по лицето и др. Алиманова била ударена в бедрото.

 Районният съд в Момчилград като взел под внимание показанията на свидетелите осъди М.Д.Р. на глоба от 400 лева за дребно хулиганство. Присъдата подлежи на обжалване.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини