Стефан Данаилов имал и незаконна дъщеря

Появи се второ дете на Ламбо

Позабравената актриса от русенския театър Живка Пенева направи покъртително разкритие в телевизионен ефир – пише „Уикенд”. Тя заяви, че има пораснала дъщеря от известен човек от гилдията. Когато забременяла от него, той все още не бил толкова популярен. Но после заел висок пост в държавата и станал един от най-известните българи (да ви прилича на Стефан Данаилов?). Откровението на Живка Пенева изостри любопитството на артистичната гилдия.

Госпожата отказва да сподели конкретно кой е бащата на дъщеря й, защото не искала да е като една известна актриса, дошла от Америка. Това си прозвуча открито като намек за Ирен Кривошиева и сина й Владимир, когото Ламбо е признал за свой син.

Живка Пенева нашумява за кракто, след като в „Оркестър без име” изпълнява ролята на преданата съпруга Пепи, която носи бира на мъжа си на плажа.

Веднага след интервюто в актьорската гилдия тръгна слух, че баща на дъщерята на Живка вероятно е Стефан Данаилов. „Та нали отдавна се мълви, че освен син Ламбо има и тайнствена дъщеря на около 30 години, казвала се Александра” – шушукат по-възрастните актьори. Днес извънбрачната дъщеря на Живка имала уреден живот зад граница. Знаела 4 езика.

„Ламбо навремето вършееше наред. Всяка седмица имаше нова любовница” – доверява

 Разкрития

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини