БСП дарява омбудсмана с портрет на Апостола

Общинските съветници от БСП  Назми Мюмюн ,Милан Миланов и Милко Багдасаров връчиха на обществения посредник на община Кърджали Хакиф Емин.портрет на Апостола на свободата Васил Левски. Жестът им е посветен на 139 годишнината от обесването на Дякона. Той се вписва и в инициативата на членът на Националния съвет на социалистическата партия Назми Мюмюн да подарява на представители на държавната и общински власти в региона портрети на Васил Левски. До сега Мюмюн е подарил над 100 лика на Апостола.

   Правим този жест ,защото Вие като обществен посредник сте гарант за равнопоставеността на българските граждани пред институциите в региона. Вие сте призвани да отстоявате човешките им права в случай на произвол на администрацията, каза в приветствените си думи Назми Мюмюн.

   Това е голям жест за мен. Вниманието на представители на Общинския съвет към работата на институцията обществен посредник е задължаващо. Смятам,че сегашния местен парламент има най-качествения състав. В него работят лекари, юристи, инженери. Надявам се, че популизма и демагогията ще бъдат оставане на заден план в името на интересите на община Кърджали. Нека вземем поука от делото на Апостола, който работи за чиста и свята република. Да не се делим. Да бъдем единни в името на кърджалийци, подчерта в отговор обществения посредник Хакиф Емин.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини