“Твоят баща се нарича Хитлер”- откриха извънбрачен син на фюрера

Историци, генетици и графолози са категорични: лидерът на Третия райх е имал наследник.

Френската преса публикува сензационно доказателство, че лидерът на Третия райх е имал наследник.

Според журналистите, незаконният син на Адолф Хитлер и млада французойка, се е родил по време на Първата световна война, на която бъдещият фюрер отишъл като доброволец, пише Utro.ru.

Факта, че той е син на Хитлер, френският гражданин Жан-Мари Лоре заяви още през 1981 г., публикувайки автобиография с недвусмисленото заглавие "Твоят баща се наричаше Хитлер". Четири години по-късно авторът е починал на 67-годишна възраст, без да докаже своя произход.

Въпреки това доказателствата все пак изплуваха на повърхността благодарение на усърдието на адвоката му Франсоа Гибо, съобщава списание LePoint. Неотдавна адвокатът каза, че може да потвърди с документи и фотографии истинността на думите на своя клиент. Освен това той разказа и за това как Лоре се е докопал до сложното родословно дърво.

В едно малко градче - Фурне-ан-Веп, разположено на запад от Лил, Хитлер се срещнал с 16-годишната Шарлот Лобжуа. Момичето в компанията на приятели косяло тревата, когато от другата страна на улицата се появил германски войник, който съсредоточено рисувал нещо. Приятели на Шарлот я изпратили при него, за да разбере какво точно рисува младият немец. Тя си спомняла, че войникът й се сторил "внимателен и приятелски настроен, отнесъл се към нея с неочаквана топлина". Така започнала любовната афера, която продължила няколко седмици.

Войникът, който се оказа бъдещият фюрер, не говорел френски, но Шарлот свободно се изразявала на немски. Между тях започнал мимолетен роман, плод на който станал Жан-Мари Лоре, родил се през март 1918 г.

В началото на 50-те години, малко преди смъртта си, Шарлот разказала на сина си кой е баща му. Жан-Мари преживял истински шок. В усилията си да се установи произходът му, той апелирал към учени, включително историци и генетик в университета в Хайделберг, както и графолог специалист. "И всички те стигнаха до еднозначен извод: Жан-Мари Лоре, по всяка вероятност, е син на Адолф Хитлер" - пише Le Point.

През 1985 г. Жан-Мари Лоре почина. Известно е, че след смъртта на майка си той е открил в тавана на къщата си живопис, подписана "на Хитлер." В Германия е запазена картина на Хитлер, изобразяваща една млада жена, много напомняща на "мадмуазел Лобжуа"...

snews.bg

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини