Стотици хиляди свалят песните на Уитни в интернет

Веднага след като средствата за масова информация съобщиха за смъртта на певицата Уитни Хюстън, в онлайн магазините рязко скочиха продажбите на CD-тата на изпълнителката.

Само през сутрешните часове днес хитовете на звездата от "Бодигард" - "I Look to You" и "I Will Always Love You" - са били купени или безплатно свалени от повече от 100 000 ползватели на глобалната мрежа,съобщи в. "Комсомолская правда".

В американския интернет магазинът Амазон (Amazon) шест часа след съобщението за кончината на Уитни Хюстън дисковете й "The Greatest Hits" и "Ultimate collection" са били купени от повече от 100 души.

Подобно е положението на едноименните сайтове в Германия, Франция и Гърция. Едновременно с това са се увеличили и цените.

Сега "The Greatest Hits" се предлага за 12,44 долара, а "Ultimate collection"- за 9,61. А това е с два долара повече, отколкото са стрували вчера.

Същото е положението и при DVD-тата с филмите на Уитни Хюстън и с мюзикъла "Пепеляшка" на сайта barnesandnoble.com, регистрирал рекордни продажби.

В. "Комсомолская правда" информира още, че дъщерята на Уитни Хюстън не е била пусната в хотелската стая на майка си няколко часа след смъртта на певицата. Въпреки че е плакала и крещяла, полицаите не са я пуснали да види покойната си майка в стаята в хотел "Бевърли Хилтън".БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини