Наши боксьори чупят от бой противника,съдии ги лишават от три медала

Нашите боксьори от клуб”Арда бокс” счупиха от бой противниците си на републиканското първенство в Русе. Трима от тях се завърнаха с медали, а още трима бяха на крачка от отличията, но съдии тенденциозно ги лишиха от успеха.

Кърджалийския клуб се яви на състезанието с 13 младежи. Сребърен медал спечели Хафизде Фикри Осман, бронзови медалисти станаха Мелисса Христова и Даниел Маринов. Момичатата от Арда спечелиха битките си при жените, което прави отличията им много ценни. Николина Чолакова и Зеки Сейхан бяха лишени тенденциозно от бронзови отличия и останаха на пето място.

Най атрактивния мач направи Хафизе на финала. Тя започна срещата плахо и обърна мача в последните два рудна. Публиката я аплодираше бурно с възгласите „Арда”,”Арда”, но и беше присъдено второ място.

 Спонсори на нашите състезатели са Тодор Вакрилов, собственик на „Пневматика-Феникс”,”Диамант 06” на Себахатин Мустафа, фирмите „Зах” и „Галти”,зам.-областния управител Асен Тюрдиев и председателя на стопанската камара Альоша Синабов.

Това съобщи за Кърджали бг вести президентът на боксовия клуб Стоян Узунов.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини