Дъщерята на Ахмед Доган, Демет крие фамилията си

Отдавна мина времето, когато активисти на ДПС щипеха бузите на сладката невръстна дъщеричка на лидера си Ахмед Доган. Демет, която от 4-годишна придружаваше баща си по партийни сбирки, вече е станала истинска принцеса в сараите на своя височайш татко.
Тийнейджърката смайва съучениците си в Италиянския лицей със скъпи тоалети, маркови слънчеви очила и шофьор, който я кара и прибира с личен автомобил от елитното училище. Въпреки, че всеки е наясно коя е красавицата, 16-годишната Демет крие фамилията на баща си от непознати или от някои от приятелите на брат си Демир. За да не я разпознаят недоброжелатели и в социалната мрежа Фейсбук, девойката е написала само първата буква от фамилията на знаменития си татко.
Красавицата обаче не крие, че обожава баща си. Лидерът на ДПС не пропуска да глези своята принцеса, като мълвата дори носи, че въпреки годините си, Демет има две гувернантки и личен фризьор. Момичето се шири в огромна спалня в сарая в Бояна, досущ като мащехата си – манекенката Алтен Алиева. По думите на самата Демет Бояна е и „най-хубавият квартал на София“.
Според запознати, щерката на Доган още от дете е била поверена на грижите на Алтен, за да придобие грацията и вкуса към тоалети на мащехата си.
Манекенката, която откакто пристана на Сокола не е имала изяви по подиумите, винаги блести със стил и елегантност, когато се появява с Демет.
Освен, че се разбира с мащехата, Демет обожава брат си Демир и дори понякога се шегува пред приятелите си, че „не си заслужава да обича някой друг“.
Тийнейджърката е много привързана към баща си и винаги е до него на пождените му дни, дори и Сокола да посреща пратеници с армагани в централата на ДПС.
За дъщерята на Доган дори се заговори, че подобно на баща си също се движи с охранители, както и че започнала да си придава важност с възрастта. Самата Демет признава, че най-големият й недостатък е, че е изключително инатлива. Приятелите й я определят като изключително умно и възпитано дете, вероятно заради влиянието на Алтен и строгостта на Сокола.
Въпреки това Демет се е замислила за татуировка, признава самата тя в профила си във Фейсбук. Красавицата е фенка на татусите, но засега не смее да си направи.

От 4-годишна Демет Доган е неотлъчно до баща си по партийни събрания и банкети Най-готиният израз на мода при нея е „Добреее“ – запазената марка на Жоро Бекъма от „Пълна лудница„, признава си мацката.
Странно или не, за разлика от брат си Демир, щерката на Доган ходи по-често на партийни събрания. Въпреки че, ако си припомним, навремето Демир бе спряган за наследник на Сокола в турската партия.
Запознати припомнят, че Демет беше само на 4 години, когато баща й я заведе със себе си на премиерата на филма на Татяна Ваксберг „Технология на злото“ в Кърджали. Оттогава насам е неотлъчно с него на всяко партийно събитие.
Дали Доган стяга красавицата за важен пост в ДПС след време, предстои да се разбере. Демет още на 9 годинки грееше от предизборния клип на движението и дори сама обявяваше лозунга на кампанията през 2005 г. – „За сигурност и по-добър живот“.

skandalno.net

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини