Дъщеря топи здравата си майка пред съда, иска да я вкара в лудница

Дъщеря натопи майка си пред Районния съд в Кърджали в стремежа си да я вкара в лудницата. Ц.К.П.  успяла да заблуди магистратите, че майка й упражнява тотален тормоз и физическо насилие. Тя заявила, че родната и майка Е.К.И. отишла на работата й , вдигнала скандал, засипала я с обиди и обвинения без никакъв повод. Щерката твърдяла че това поведение било”системно и непрекъснато”. Че майка и звъняла по малките часове и я заплашвала, че знае къде живее и работи  и, че ще и даде да се разбере. По същия начин според дъщерята Е.К.И се държала с баща й и неговите роднини. Ц.К.П. твърдяла, че се страхува да ходи на работа и да се връща в Кърджали. Тя поискала охрана.

 Считам, че майка ми страда от сериозно психическо заболяване и има нужда от лекарска помощ, която отказва е заявила щерката в съда.

В резултат Районния съд в Кърджали постановява с Решение №133 от 24.10.2011 г. мерки за защита на Ц.К.П., и задължава Е.К.И. да се въздържа от домашно насилие. Майката трябва да посещава специализирани програми и е глобена 200 лева.

 След обстойна проверка на Окръжния съд отхвърля решението на районните магистрати. Според съда майката е напълно здрава и не е упражнявала тормоз върху дъщерята. Ц.К.П не е успяла да приведе необходимите доказателства в защита на своите твърдения.Без уважение е оставена и молбата й да и бъде осигурена закрила.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини