Охранители помляха група студенти в чалготека, поръчани били от бизнесмени

Инцидентът е потулен, но вече цял Студентски град го коментира. Има преписка в полицията. Сащисани очевидци разказаха, че два часа след полунощ на 25 януари гардове без видима причина се нахвърлили върху група момчета от УНСС, празнуващи рожден ден.
Едното извели навън и четирима дружно го помлели от бой.
В същото време охранители взели да раздават лекции по юмручно право на останалите вътре. Две момичета се озовали на земята, а кавалерите им се отървали със синини и спукани устни.
“Изведоха едно хлапе, което с дрехите беше 40 килограма. Четирима започнаха да го ритат. Изгуби съзнание и стоя половин час в безпомощно състояние. После дойде управителят на дискотеката и го заплашваше да не раздухва случая. На полицаите казаха, че най-хилавото от хлапетата им скочило на бой, което разсмя всички”, докладваха очевидците.
Според техните подозрения студентите са били поръчани на гардовете от група бизнесмени, които стояли на съседното сепаре. Така срещу бакшиш те разчистили с кръв гледката на богаташите към дансинга. Пристигналите полицаи направили теста за наркотици на потърпевшите, който показал отрицателен.
BLife - BNews

Източник: bnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини