79 села в Кърджалийско без ток,волейболистите на Арда отлагат мач заради снега

От Министерството на регионалното развитие обявиха,че в Кърдалийска област всички автомобили трябва да се движат с вериги без общините Кърджали и Ардино. 79 населени места пък са останали без ток в областта ,казаха от ЕVN.
Ръководството на Национална Волейболна Лига отложи 3 мача от първенството. Причината са лошите метеорологични условия и невъзможността на гостуващите отбори да пристигнат за срещите.
В Суперлигата по програма утре трябваше да се срещнат в Луковит, местния Ботев и Арда, но този двубой, както и КВК Габрово - Левски Волей няма да се играят. Във Висшата лига отложена е срещата Родопа (Смолян) и Миньор (Перник).
"Допълнително ще насрочим дати за тези двубои. Предвид на лошите атмосферни условия, не е изключено още срещи от този кръг да бъдат отложени. Просто няма начин да се изиграят всички срещи при тези проблеми с пътната обстановка в страната. Отборът на Арда не може да излезе от Кърджали, Левски Волей няма как да стигнат до Габрово, в Смолян пък е близо 1 метър сняг. Поддържаме връзка с всички клубове. Много хубаво е, че отборите домакини проявяват разбиране и колегиалност и влизат в положението на гостуващите отбори, за което им благодаря", каза президентът на Национална Волейболна Лига Красимир Илиев.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини