Вдигнаха пожарна и полиция на крак,спасяват закъсали в Кърджалийско

30 огнеборци и петима спасители са се справили с 16 подадени сигнала за произшествия днес на територията на областта. Няма пострадали граждани. Целият полицейски състав на районните управления бе изваден на улицата за предотвратяване на условия за тежки пътно-транспортни произшествия и за включване в преодоляването на последиците от усложнената обстановка.
Екип на звеното в Ардино е транспортирал болен на хемодиализа от село Ябълковец до главния път, откъдето мъжът е бил придвижен с лек автомобил за процедурата. Спасителен екип от службата в Подкова е изтеглил закъсал лек автомобил с бременна жена край село Орлица.
В районите на село Млечино, Стояново, Седларци, Бистроглед и Белите брези в община Ардино шест екипа са нарязали и отстранили от пътното платно паднали дървета.Екип от кирковската служба е почистили пътя край Домище, а на джебелското звено  край Джебел.
Джебелски огнеборци са изтеглили закъсал автобус до село Припек. Спасителни екипи са изтеглили заседнали автомобили в Чифлик, Черноочене и Бащино.


Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини