Люба Кулезич и Неуловимите разследват случая Мирослава

В неделя, 22 януари, „Насреща Люба Кулезич” и предаването за разследваща журналистика на TV7 „Неуловимите” продължават темата за отвлечената в Перник и по-късно убита Мирослава.
Топжурналистът на TV7 Люба Кулезич ще потърси още гледни точки в „Тема с продължение” с гостите Иво Иванов – треньор на Мирослава, и Петър Тишкин, главен редактор на сайта ZaPernik. „Насреща Люба Кулезич” е всяка неделя, точно в 9:00.


След като в средата на декември „Неуловимите” разказа кой и как търси безследно изчезналите хора в България, защо трафикът на хора в трудно доказуем и към коя категория спада случаят на 17-годишната Мирослава от Перник, тази неделя „Неуловимите” отново тръгват по следите на момичето, което така и не успя да навърши пълнолетие. Зрителите на TV7 ще минат по последните й стъпки, защото много въпроси останаха без отговор от официалните институции.


„Неуловимите” ще покаже защо майката на Мирослава обвинява психиатри в корупция, ще има ли възмездие за почернените близки, след като соченият за убиец в момента се лекува в психиатричната болница „Св. Наум” в София, наистина ли огромно наследство лежи в основата на отвличането на Мирослава и може ли Перник да остане същият след тази трагедия. „Неуловимите” е всяка неделя точно в 12:30.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини