Кърджалиец иска да замени шведския шампионат с българския

Емин Нури е роден в Кърджали, колкото и невероятно да ви звучи
Бившият младежки национал на Швеция - Емин Нури, има желание да заиграе в българското първенство и да усети каква е атмосферата в неговата родина, пише Livesport.bg. Десният защитник в момента е свободен агент, след като за последно носеше екипа на шведския Калмар.

Той има мачове за младежките гарнитури на Швеция, но не е попадал в първия отбор на "Тре Крунур". Нури бе част от състава на Калмар в мачовете с Левски през август 2010 г., но бе контузен и поради тази причина не игра срещу "сините".

Роденият в България гражданин на Швеция има двойно гражданство - българско и шведско. Той може да играе както бек (десен или ляв), така и като халф. Нури (роден на 22-ри юли 1985 година в Кърджали) има предложения от шведски клубове и от Кипър, но предпочита да заиграе в България, ако има възможност.

"Ще бъде супер, ако заиграя в България. Отворен съм за оферти. В момента имам предложения от шведски клубове и от Кипър, но би било хубаво да дойда в родината ми", коментира Нури в неофициален разговор с репортер на Livesport.bg.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини