Хасан Азис готов за коалиционно управление

Кметът Хасан Азис ще управлява през третия си мандат с коалиционен екип. Броят на зем.кметовете ще бъде увеличен. Най- вероятно в него ще бъде включена лидерката на Десен съюз в Кърджали Дора Христова. Това стана ясно на брифинг днес.

Ще припомним, че мнотго преди началбото на предизборната кампания Кърджали бг вести информира за готовност на Хасан Азис за коалиционно управление на общината. По време на кампанията бяха проведени редица консултации в тази насока.

 Градоначалникът сподели, че изборът на зам.-кметове ще зависи този път не само от подкрепата на различни етнически общности, но и от политически сили. Шареният екип доказа, че работи,затова за трети път ни гласуват доверие. Не можем обаче да подминем подкрепата на десетте политически формации, които превърнаха за пореден път етническия вот в граждански, отбеляза Хасан Азис. Той посочи, че най-веороятно зам.кметовете ще бъдат четирима.  Ще ревизираме работата на досегашните членове на екипа,  но това не означава, че ще правим драстични промени, каза градоначалникът. Той заяви ,че не за първи път ДПС е готово да упрявлава в коалиция.  В нея обаче ще се има предвид и експертния подход в подборката на заместниците.

Кметът подчерта,  че не трабва да се очакват кардинални промени в работата на общинска администрация.  Тя е доказала ,че работи добре.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини