Десният съюз държи ключа за балотаж в Кърджали

Десният съюз ще притежава решаващата дума за това дали на местните избори в Кърджали ще има балотаж или не. Партиите обединили се в коалицията са за разчупване на етническия вот и за избирането на кандидата за кмет, който се е доказал като управленец. Това заявава в предизборно обръщение водачът на листата за съветници на Десен съюз Дора Христова. Тя подчерта, че в коалицията са включени автентични десни и центристки формации, за които идеите на свободния дух и предприемачеството представляват реална ценност. Искаме Кърджали да съхрани преприемчивостта  на своите жители и да я развива във возходяща линия,заявяват кандидатите за съветници от листата на Десен съюз. Те сочат, че такова дясно обединение е безпрецедентно за Кърджали. В него влизат СДС, НДСВ, БЗНС, ОДС и БСДП. Номерът на бюлетината е 29. Мотото на кампанията е „Някои намират правилното решение по-бързо от другите”. Представяме Ви първите пет в листата на Десен съюз.

   Водачът на листата Дора Христова е родена в Кърджали. Магистър със специалност българска филология. Има следдипломна квалификация –право.Следдипломната и квалификация е по публична администрация. Водещ одитор системи ISO-IRKA-Англия. Европейски системи за квалификация и преквалификация-Мадрид. Общински лидер на СДС в Кърджали.

Женена с две деца и две внучета.

 Здравко Карамитев е роден на 2 юни 1964 г. в с.Петково, област Смолян. Магистър по здравен мениджмънт. Управител на хоспис „Добролюбие” ЕООД-Кърджали. Общински председател на ПП НДСВ-Кърджали. Член на УС на Българската асоциация по палиативни грижи. Член на УС на НПО „Св.Апостол Лука”. Женен с три дъщери.

 Здравко Деведжиев е роден на 8 октомври 1948 г.в Кърджали. Магистър-минен инженер. Работил е като директор производство в „Бентонит”АД, като началник направление „Стопански дейности”в община Кърджали.Сега е изполнителен директор на частна фирма. Хобито му е лов и риболов.Женен с двама сина. Лидер на БЗНС в Кърджали.

  Кольо Колев е роден в Кърджали преди 48 години. Завършва висшето си образование в ВТУ”Ангел Кънчев”-Русе като инженер по селскостопански машини. Управител на „Мехтехсервиз”ООД-Звиница. Учредител на СДС в Кърджали.Зам.-председател на ОбС на СДС-Кърджали в периода 1994-1996 г.  Учредител на Съюза на свободните демократи през 2001 г. Регионален координатор на ССД-обл.Кърджали. Семеен със син и дъщеря.

  Анни Георгиев е роден на 18 юни 1962 г. във Видин. Средното си образование завършва със специалност СПМ. Дългогодишен работник-металург в ОЦК.Председател на СС”Подкрепа”в Оловно –цинков комплекс.Регионален секретар на синдикат „Подкрепа”-Кърджали.Женен с две деца и две внучета.

Кърджали бг вести  

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини