Караянчева награди първенеца във футболния турнир в Чакаларово

Народният представител Цвета Караянчева връчи наградите на победителите в традиционния есенен турнир по футбол в кирковското село Чакаларово, който се проведе по инициатива на кмета Митко Башев.

В състезанието  се включиха 12 отбора от района. Двубоите се състояха от 23 август до 4 септември на стадион "Карлък". По системата всеки срещу всеки бяха изиграни над 20 мача. След изключително оспорван финал тимът на Дружинци надделя над състава на Кирково с 3 на 2 и завоюва първото място.

Турнирът се провежда за четвърта поредна година и се радва на завиден интерес от страна на публика и гости. Цвета Караянчева поздрави шампионите за проявения хъс на терена и за удоволствието, доставено на зрителите, като им пожела нови успехи и още високо спортно майсторство.

Специален гост на финалите бе Силвия Тенчева, представител на Министерството на физическото възпитание и спорта. Тя заяви, че е впечатлена от организацията на турнира и от желанието, с което отборите са се впуснали в надпреварата. Насърчи ги да продължат традицията и да привличат още повече участници и съмишленици.

Инициативата бе осъществена с финансовата подкрепа на ГЕРБ.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини