Доган: Рано е да кажем кого подкрепяме за президент

С този екип на управление страната продължава да потъва и политиката е пълен провал, смята Ахмед Доган. Снимка: БГНЕС

"ДПС обикновено взима решения с много обмисляне, но е твърде рано да кажем кой ще подкрепим за президент. Политиките не се правят в контекста на желаното, а в реалното." Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган. "Не сме говорили за предстоящо сътрудничество със сегашния президент Георги Първанов", каза още Доган.

"Имаме опасения за манипулиране, фалшифициране, включване на полицейски структури в кандидат-президентската кампания", изтъкна Доган и допълни, че след години страната ще трябвада дава обяснения за мутризацията на българската политика.

"С този екип на управление страната продължава да потъва и политиката е пълен провал. Светлината в тунела е предсрочни парламентарни избори", каза още лидерът на движението в една от малкото си медийни изяви.

"Гюнер Сефер се кани да на пуска ДПС, но не е решил", обяви Доган. Това е поредния депутат, който смята да напуска ДПС, след като това вече направиха Каким Дал и Корман Исмаилов. За Касим Дал Доган само каза: "Съжалявам го, той знае защо".

Доган подкрепи и намерението на Георги Колев да напусне парламента и да се кандидатира за ректор на Шуменския университет. "Би било погрешно с депутатството да му се пречи на тази сериозна кариера", добави той. Относно приватизацията на "Булгартабак Доган каза, че не знае и не го интересува кой стои зад собствеността. "След няколко дена или седмица ще се запознаем с целия договор", поясни Сокола.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини