БСП издигна Дора Янкова като по Татово време

Със 170 гласа „За” и нито един „против” или „въздържал се”, Янкова беше издигната кандидат кмет на община Смолян през есента. Настоящият градоначалник на родопската община ще се състезава за трети мандат

 На общински форум на БСП, който излъчи и кандидатите за кметствата, присъства целият актив на Левицата в общината, както и депутатът инж. Димчо Михалевски. Янкова е получила и най-много номинации за кандидат-кмет от всички основни партийни организации в общината. Освен БСП, което ще се яви самостоятелно на местните избори, зад Янкова застават и Политическо движение „Социалдемократи”, „Комунистическа партия на България”, Национален фронт „Защита”, Съюзът на пенсионерите в Смолян и др. политически и граждански организации.

Янкова благодари за подкрепата и гласуваното доверие и поясни, че важни за нея са настроението и единството, което има в БСП. „Успехите на Смолян не са само мои, но и на БСП, с чийто членове работихме много и постигнахме много”, отбеляза Янкова и добави, че въпреки партийната си принадлежност, по време на двата си мандата е била кмет на всички, без значение от политически пристрастия.

Тя не скри опасенията си, че предстоящите избори ще са тежки, изпълнени с нападки и агресия.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини