Кирково се превръща в Мека на меката дрога,арестуваха поредния производител

Поредният производител на дрога в Кирковско спипаха полицаите. При претърсването на жилището на 27 годишен местен жител бяха открити 10 сухи стръка канабис с тегло около тридесет грама. Още 35 грама суха листна маса заловиха при обиска ченгетата. Образувано е досъдебно производство.

  Полицаите заловиха и ползвател на дрога в Кърджалийско. При обиск в жилище в града те откриха 4 грама суха листна маса, която реагира на марихуана при направен нарко-полеви тест. Притежателят й ,25 годишен мъж е задържан.Образовано е досъдебно производство.

И двата случая са част от усилията на Областната дирекция на полицията да пресече търговията с наркотици в областта. През последните години Кърджалийско все повече се превръща в център на производство и разпространение на мека дрога. Акциите на полицията всяха респект. Производителите сега се опитват да прикрият плантациите с канабис по всевъзможни начини,ползвайки различни хитрости. Един от тях бе насадил растенията между доматите, но и това не му помогна и той бе разкрит и арестуван миналата седмица.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини