Ченгетата поддържат форма с нов фитнес

Шефът на охранителите Ангел Цанков и пресаташето Нина Николова проявяват засилен интерес към уредите

Всички служители на Областна дирекция полиция вече ще имат възможност да поддържат форма с нов фитнес салон. Той е изграден на мястото на бившата зала за оперативки в старото РПУ на Хасково. Това е първият фитнес салон за полицаи след закриването на този в сградата на СОД. За нея се водят дела за собственост.

В новото съоръжение има всички необходими уреди за добра спортна форма-гладиатор, лежанка, велоергометър, пътечка за тичане и др. Впечатление правят половин дузина боксови круши за тренинг на бойните умения на местната полиция. На мултимедия пък се прожектират специални тренировъчни програми от обучението на американската полиция. Полицията си има и инструктори.

Салонът е на разположение на полицаите и техните семейства, уточни комисар Петьо петров, началник на ОД на МВР гр Хасково. Всички тренировки са безплатни. За посетителите има две съблекални, за мъже и жени плюс баня.

Салонът е организиран със собствени средства на полицията и е подарък за униформените по случай денят на полицията 5-ти юли.

Г.Христов

Повечето бяха зад внушителните боксови круши
Отец Петър освети новата придобивка

Приятелска почерпка за празника на полицията
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини