Цветанов открива партийни офиси в Кърджалийско напук на ДПС

Стотина жители на Черноочене, предимно млади хора се събраха на откриването на партиен клуб на ГЕРБ. Те приветстваха вторият човек в партията и шеф на предизборния щаб Цветан Цветанов. Той заедно с областния лидер  Цвета Караянчева преряза лентата на клуба.

 Председателят на местната партийна структура Фахредин Шериф обяви, че това е първият офис на политическа формация различна от ДПС в общината.

  В приветствието си Цвета Караянчева подчерта ,че ГЕРБ работи за европейското бъдеще за жителите на региона. Тя определи чернооченци като нашите хора. Вие знаете ,че полагаме особени грижи за вас  и затова ви наричаме „нашите хора”.  Убедена съм,че с вас след изборите ще пием шампанско тук.

  Демокрацията дойде в Черноочене, след като се отваря офис различен от този на ДПС. Даваме шанс на всички български граждани тук , независимо от религиозна принадлежност да участват в политическия живот. Зедно с вас ще променяме държавата. Това е граждански дълг на ГЕРБ,подчерта дясната ръка на Бойко Борисов.

   Цветанов отбеляза, че страхът в Черноочене е много по силен от желанието на местните хора за промяна. Преди две години тук ни казваха ,че е много трудно да направим структура. Сега имаме и офис, посочи шефът на предизборния щаб на ГЕРБ.

  Не се поддавайте на спекулациите за полицейщина в страната. Правителството трябва да дава сигурност в държавата и на обикновените граждани. Трябва знаете, че сме пречупили гръбнака на тежката организирана престъпност. Че сме коректни към европейските си партньори, подчерта Цветанов.

Веднага след Черноочене дясната ръка на Бойко Борисов посети Джебел и Ардино, където също откри офиси на ГЕРБ.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини