Доган:Има малки проблеми в ДПС в Кърджали

  Има проблеми в ДПС в Кърджали, но те не са чак толкова големи. Не мога да кажа дали Хасан Азис ще бъде нашия кандидат за кмет. Много е рано говоря и може да му навредя. Това заяви пред журналисти в Кърджали лидерът на ДПС Ахмед Доган.
 Соколът дойде в общината за да се срещне с кмета Хасан Азис и местния партиен актив. Придружаваха го народният представител Неджми Али, ексдепутатът и съветник Ахмед Юсеин бизнесменът Ерол Касим.  Доган бе приветстван бурно от талисмана на ДПС-Генерала. Двамата се прегърнаха като стари приятели.

 Лидерът на ДПС каза,  че тепърва започват процедурите по номинирането на кандидатите за кметове. Той нито отрече, нито потвърди, че ще има последната дума при определянето на кандидатите за градоначалници. Само посочи,че те ще станат известни през септември.

 Сокола уточни,че няма да се засече с вицепремиера и втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, въпреки че и двамата имат срещи в Черноочене. Проявата на Доган била днес, а на Цветанов утре. Интересно ми е да разбера, какво ще види в Черноочене Цветанов, каза още Доган.

Ще припомним, че лидерът на ДПС е на обиколка в региона. Той се среща с кметовете на общини и местния актив. Основният въпрос който се обсъждат са номинациите за общински и селски кметове и съветници.

 Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини