„Родопи” падна от „Мастер” с 1:7

Момчилградският футболен отбор „Родопи” загуби с 1:7 от тима на „Мастер”, Бургаска област в решителен двубой за попълване на Югоизточната „В” група. Двубоят се изигра в събота при огромен зрителски интерес на стадиона в град Раковски. Единственият гол за „Родопи” реализира Тончо Стефанов през второто полувреме. А капитанът Гюрай Аптула не успя да вкара дузпа. По 2 попадения за „Мастер” вкараха Стефан Трайков и Павел Царев, а по веднъж се разписаха Тодор Киселичков, Весислав Илчев и Пламен Крумов.

Въпреки разгромното поражение, момчетата на Ерол Мехмед ще могат да се похвалят, че са стигнали до втория кръг на баражите за влизане в третия ешалон. За тях остана и утешението, че около 400-500 техни привърженици пропътуваха разстоянието от Момчилград до Раковски с автобуси, микробуси и автомобили, за да подкрепят любимците си.
Изиграхме най-добрия си мач през последните години. Не стояхме зле на терена, всеки се раздаваше, но за съжаление лесно допуснахме голове. Независимо от загубата , нашите фенове не спряха да ни подкрепят през целия мач. От името на моите съотборници искам да изкажа специални благодарности на тях, коментира капитанът на „Родопи” Гюрай Аптула. Той уточни, че гръбнакът на бургаския състава е от 6-7 опитни футболисти, които са играли много мачове в „А” група - Тодор Киселичков, Стефан Трайков, Пламен Крумов. След мача капитанът на „Мастер” Тодор Киселичков дойде при мен и сподели, че имаме добър отбор с млади надежди и невероятна публика, каза още капитанът на „Родопи”.


Гюнер Шукри

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини